Tricontrade
Kereskedőház és Tanácsadó Kft.
2040 Budaörs,
Kovács utca 9.

Tel.: +36 (1) 246 1292
E-mail: info@kontenerker.hu
Kapcsolatfelvétel
név:
e-mail:
tel. szám:
kérdés:


Skype Me™!SPECIÁLIS KONTÉNEREK

40' méretű, vegyes felhasználású, vasúti-közúti szállításra alkalmas konténer

Fő méretek 
Max. hossz/szél/mag12160mm/2438mm/2590mm
Alapterület (m2)~29m2
Térfogat (m3)~75m3

A konténer korlátozás nélkül alakítható át az ömlesztett árú szállítására alkalmas állapotból a nem ömlesztett, ill. darabosjellegű áru szállítására alkalmas állapotúvá, - és viszont.

Alkalmas arra, hogy mind vasúti, mind pedig közúti hordozóeszközön korlátozás nélkül továbbítható.

Lehetővé teszi a hordozóeszközről történő szabad le- és felrakást.

Olyan kialakítású,hogy alkalmazáson kívül ideiglenes raktárként is üzemeltethető, egymásra helyezve akár árúval telve is, gazdaságosan legyen tárolható. Használhatósági fázisok:

1. FÁZIS

1. FÁZIS - Vegyes szállító A felépítmény zárt állapotban, üresen van a tároló helyen elhelyezve. Ennek az állapotnak egy nagyobb rendszer részeként az a helyzet felel meg, amikor egy konténertároló bázison a felépítmények egymásra rakva (4 db ) vannak a tároló hely infrastruktúrájának megfelelő "kezelő útvonalak" mentén elhelyezve. Ezek kialakítását az emelő-mozgató berendezések milyensége határozza meg.

2. FÁZIS

2. FÁZIS - Vegyes szállító A felépítmény a berakóhely helyszínére történő szállítása.Ez történhet a felépítmény méretének megfelelő nyerges vontatóval.

3. FÁZIS

3. FÁZIS - Vegyes szállító A felépítménynek a továbbszállítást végző vasúti kocsira való emelése. A továbbszállítást biztosító vagonok méretei igazodnak a felépítmények (konténerek) méreteihez

4. FÁZIS

4. FÁZIS - Vegyes szállító A felépítmény a célállomásra történő szállítása. A vonatba sorolás feltételeit nemzetközi vasútüzemi előírások ( UIC-eloírások) szabályozzák, ezeknek a vagon a ráhelyezett felépítménnyel megfelel.

5. FÁZIS

5. FÁZIS - Vegyes szállító A felépítménynek a célállomáson történő leemelése az azt szállító vasúti kocsiról.

6. FÁZIS

6. FÁZIS - Vegyes szállító A lerakott felépítmény belső használati állapota az ömlesztett árú fogadására állítása. Ez azt jelenti, hogy a belső térben elhelyezkedő surrantó lemezek üzemi állapotba vannak állítva : a felépítmény oldalain ajtók és ajtó nélküli mezők vannak kialakítva. Az ajtók kinyitva lehetővé teszik a nem az ajtók mentén a két oldalfalhoz erősített és középre összezárható surrantó lemezek kézzel történő összehajtását és rögzítését. Ezek önsúlya olyan, hogy bármilyen segédszerkezet nélkül, kizárólag egy személy, kézi erővel végre tudja hajtani ezt a műveletet. Ezt követően az ajtókkal szemközti falra összehajtott és rögzített , két db, a közös gerincen pánttal összeépített ruranntó lemezpárt az azokat a padlószerkezethez rögzítő talp-csúklópánt mentén széthajtják. Ennek a műveletnek a feltétele az, hogy a két elemből álló lemezszerkezetet , annak a gerincpánt vonalába rögzített spanifer-heveder meglazításával mozgásra, széthajtásra alkalmas állapotba hozzák. A műveletsor végén, a kétszárnyú ajtók és kiömlőnyílások ajtói biztonsági zárószerkezetei rögzítése után a felépítmény teljes hosszában alkalmas az ömlesztett árú fogadására.

7. FÁZIS

7. FÁZIS - Vegyes szállító A felépítmény ömlesztett áruval történő megrakása. A rakodást megelőzően a felépítmény felső két tetőajtaját kinyitják. A tetőn való csúszásmentes közlekedést az ajtók mentén ill. az azok között elhelyezett lábrács biztosítja. Ez a művelet végrehajtható orsós vagy hevederes szállítószalagokkal ill. történhet tárolósíló alá állva is.

8. FÁZIS

8. FÁZIS - Vegyes szállító A felépítmény töltése után továbbszállítás a felhasználási helyre nyergesvontatóval történik.

9. FÁZIS

9. FÁZIS - Vegyes szállító Az ömlesztett áru kitárolása a felhasználás helyén. A kirakodás sík tárolóban, a tehergépkocsiról történik.

10. FÁZIS

10. FÁZIS - Vegyes szállító Az ömlesztett árú kitározása után az üres felépítmény surrantó lemezei az üzemi helyzetből a széthajtott helyzetbe kerülnek. Az oldalajtók kinyitva, lehetővé teszik a darabos árú , ill. az raklapra szerelt árú berakodását. Az oldalfalakra hajtogatott és ott rögzített surrantó lemezek nem akadályozzák ennek az árúfajtának a szabad berakását és elhelyezését a speciális felületkialakítású kialakított padozaton. A felépítmény útja innen már a korábbiakban leírt fázisok tartalmának megfelelően alakul : a megrakott felépítményt a közúti járműre emelése, ez eljuttatja a vasúti fogadó állomásra (terminálra), ott ráemelik a vasúti kocsira, és a darabáruval megrakott konténert a következő célállomásra szállítható.

Hasonló termékeink:

Speciális konténerek áruszállításhoz!

Speciális konténerek

Speciális konténerek áruszállításhoz. Ügyfeleink számára megbízható megoldásokat kínálunk, keressen minket, fejlessze velünk a vállalkozását!

A vasúti áruszállítással kapcsolatban az egyik legfontosabb tényező az, hogy a különböző termékek megfelelő védelmet kapjanak, és biztonságos körülmények között utazhassanak. Sok esetben hosszú utat kell megtennie az árukészletnek ahhoz, hogy végül a kereskedőkhöz megérkezzen. Ez idő alatt rengeteg külső tényezőnek vannak kitéve a termékek, amik kár tehetnek bennük, ezért kulcsfontosságú szempont az áruvédelem, így nem keletkezhet kár például egy heves esőzés miatt. Amennyiben Ön sem szeretne kellemetlen helyzetekbe kerülni, és partnerei számára a maximumot biztosítaná az áruszállításban, fejlessze velünk a vállalkozását, és keressen minket a speciális konténerekért!

speciális konténereinkkel nem érhetik váratlan események az áruszállítás során. Ügyfeleink számára megbízható megoldásokat kínálunk, garantáljuk, hogy Ön is elégedett lesz a berendezések minőségével. A speciális konténerek kifejezetten úgy kerültek kialakításra, hogy megfeleljenek a biztonságos áruszállítás feltételeinek. A berendezések megfelelő védelmet nyújtanak a külső tényezőkkel szemben, az árukészlet így épségben megérkezhet a célállomásra. Az üzleti partnerek, kereskedők ezáltal százszázalékos bizalmat szavazhatnak Önnek, így a jövőben is szívesen fogják keresni, hiszen tudják, hogy nem szembesülhetnek kellemetlenségekkel a készlet átvételekor. Speciális konténereink használata mellett nem érhetik sem Önt, sem pedig a kereskedőket anyagi károk.

A speciális konténerek ideális megoldást nyújtanak az áruszállításhoz. Tapasztalja meg Ön is az előnyöket, és rendelje meg vállalkozásunktól az új berendezéseket! Kedvező ajánlatokkal, ügyfélközpontú szolgáltatásokkal várjuk az érdeklődőket. A rendeléseket rövid határidővel teljesítjük. Ha kérdései lennének, keressen bennünket bizalommal a megadott elérhetőségeinken, ahol munkatársaink készséggel állnak az Ön rendelkezésére.

Vasúti konténerek egyéni igények szerint is

vasúti konténerek

vasúti konténerek szabványosak, ám az egyedi igényeknek megfelelően át is alakíthatóak, személyre - vagy inkább szállítmányra - szabhatóak.

Persze a vasúti konténereknek mindenképp teljesíteniük kell az előírásokat, azaz a méreteiknek, teherbírásuknak, szilárdságuknak - és még számos paraméterüknek - egyformának kell lennie a teljesen szabványos vasúti konténerekével, ám, mivel többféle termék szállítását is meg kell oldani a segítségükkel, ehhez igazodva elvégezhetőek bizonyos változtatások.

Ilyen változtatás például az ömlesztett, avagy szóródó áruk - például gabona, vagy sóder - szállítását megkönnyítő vasúti konténer, amelynek változtatásai a rakodást könnyítik meg, vagy a több ajtóval is rendelkező változat, de a többfunkciós konténer is megszokottnak számít napjainkban. Nem kell azonban itt megállni, hiszen gyakorlatilag bármilyen változtatás végrehajtható, amennyiben a kész vasúti konténer továbbra is megfelel a szabványoknak.

Egyéni igényei szerint átalakított vasúti konténerre lenne szüksége? Cégünk az Ön rendelkezésére is áll! Mi megvalósítjuk azt a vasúti konténert, amely minden tekintetben megfelel majd az elvárásainak. A vegyes, illetve a specifikus áruk szállítására alkalmas vasúti konténereinket is érdemes megtekintenie, hiszen azok között is megtalálhatja a céljainak megfelelőt, ám, ha mégsem, elképzelései szerint átalakított vasúti konténert is rendelhet tőlünk. Nem csak vasúti, de más konténertípusokat is átépítünk egyedi megrendelésre, tehát rendkívül széles választékkal várjuk vásárlóinkat. Termékeink kiváló minőséget képviselnek, az áruk pedig kedvező, ezért, ha egyedi vasúti konténert szeretne rendelni, Önnek is érdemes bennünket választania!

Amennyiben felkeltettük az érdeklődését a vasúti konténerek egyéni igényekre szabásának lehetősége iránt, tekintse meg referenciáinkat, ha pedig kérdése lenne termékeinkkel kapcsolatban, illetve, ha megrendelését szeretné leadni, forduljon hozzánk bizalommal megadott elérhetőségeink egyikén, és kérjen árajánlatot!

A vegyes felhasználású szállítókonténerekről röviden

vegyes felhasználású szállítókonténerek

vegyes felhasználású szállítókonténerek speciális típusok, amelyeket többféle típusú áru szállítására is lehet használni.

vegyes felhasználású szállítókonténerek lényege a többcélúság - annak ellenére, hogy valójában egyetlen céljuk van: a szállítandó áru eljuttatása a célállomásra, a lehető legnagyobb biztonságban. A többcélúság ebben az esetben arra értendő, hogy egy vegyes felhasználású szállítókonténer többféle terméket is úgy képes szállítani, ahogy az a legmegfelelőbb.

vegyes felhasználású szállítókonténer egyszerre alkalmas ömlesztett áru szállítására, egyszersmind annak könnyű be- és kirakodását is szolgálja, de egy rövid átalakítást követően már hagyományos, a nem ömlesztett, csomagolt áruk szállítására is alkalmas. A rövid átalakítás ezúttal szó szerint értendő: a konténer belsejében elhelyezett, úgynevezett surrantó lemez egyetlen ember által, kézi erővel is nyitható, illetve zárható; mindössze ennyire van szükség, hogy a vegyes felhasználású szállítókonténert átállítsuk egyik üzemmódjából a másikba. Lényeges még megemlíteni a vegyes felhasználású szállítókonténerek kapcsán a be- és kirakodást segítő nyílásokat: egyrészt oldalt hagyományos ajtók találhatóak a nem ömlesztett áru rakodásához, az ömlesztett áruhoz pedig berakodás esetére tetőajtókkal rendelkeznek, a kirakodáshoz pedig az oldalaikon elhelyezett, zárható nyílásokon keresztül történik.

vegyes felhasználású szállítókonténerek szabványos méretűek, azaz mind nyergesvontatóval, mind vasúton szállíthatóak, a be- és kirakodásuk mindkét állapotukban egyszerű és gyors, maga a konstrukció pedig strapabíró és tartós, de szükség esetén könnyen és gyorsan javítható is. A vegyes felhasználású szállítókonténerek szükség esetén raktározási célt is szolgálhatnak, akár egymás tetejére helyezve is.

Amennyiben felkeltettük az érdeklődését a vegyes felhasználású szállítókonténerek iránt, tekintse meg referenciáinkat, ha pedig kérdése lenne termékeinkkel kapcsolatban, illetve, ha rendelését szeretné leadni, forduljon hozzánk bizalommal megadott elérhetőségeink egyikén, és kérjen árajánlatot!

Szállítókonténerekkel garantáltan biztonságban lesz az áru!

szállítókonténerek

Természetes, hogy a vállalkozásoknak fontos, hogy termékeiket biztonságosan tudják szállíttatni, ezért olyan megoldásokat részesítenek előnyben, amikkel garantáltan megelőzhető, hogy az áru sérüljön vagy hiányosan kerüljön az üzleti partnerhez. A külföldre történő szállítás különösen nagy előkészületeket igényel, hiszen a több órás utak alatt bármi bekövetkezhet. Ha Ön szeretné biztonságban tudni az árut, válassza a szállítókonténereket!

A szállítókonténerekkel százszázalékos biztonságban tudhatja a termékeit, legyen szó ömlesztett vagy darabos áruról. A szállítókonténerek ellenállnak a különböző időjárási tényezőknek és védik bármilyen körülmények között az árut, így amikor az megérkezik a célállomásra, nem érhetik váratlan meglepetések sem az üzleti partnert, sem pedig Önt. A szállítókonténerekre hosszú távon számíthat, amiket még raktározáshoz is fel tud használni, hiszen tároláshoz is alkalmasak.

Ha szüksége van szállítókonténerekre, vegye fel velünk a kapcsolatot elérhetőségeink egyikén, és rendeljen bátran!

Áruszállítás vasúttal? A speciális szállító konténerek tökéletes választásnak bizonyulnak!

Az áruszállítás számtalan módon történhet, melyek közül a vasút az egyik legnépszerűbb, ugyanis a kötött pálya biztonságos körülményeket teremt a szállításhoz. Ez azonban önmagában még nem elég ahhoz, hogy a szállítandó áru épségben megérkezzen a célállomásra, ezért olyan konténerekre van szükség, amelyek teljes körű védelmet biztosítanak a termékeknek. Ha vasúti szállításhoz ilyen konténert keres, válassza speciális típusainkat!

A speciális szállító konténerek kifejezetten a biztonságos áruszállításnak megfelelően kerültek kialakításra. Mivel egy tehervonat gyakran igen hosszú utat tesz meg, a konténerek olyan alapanyagból lettek legyártva, ami védi a szállítandó árukat a szélsőséges időjárástól és más külső tényezőktől, így valóban épségben érkezhetnek a célállomásra a termékek. A speciális szállító konténerek tágas terekkel rendelkeznek, korlátozás nélkül alakíthatók át, sőt, ideiglenes tárolókként is funkcionálhatnak.

Tapasztalja meg Ön is a speciális szállító konténerek előnyeit, a rendeléshez bátran vegye fel velünk a kapcsolatot elérhetőségeinken!

kontener.lap.hu | keszhaz.lap.hu | kontenerhaz.lap.hu