Tricontrade
Kereskedőház és Tanácsadó Kft.
2040 Budaörs,
Kovács utca 9.

Tel.: +36 (1) 246 1292
E-mail: info@kontenerker.hu
Kapcsolatfelvétel
név:
e-mail:
tel. szám:
kérdés:


Skype Me™!RAKTÁR ÉS VESZÉLYES HULLADÉK TÁROLÓ KONTÉNEREK

Szerkezeti acélból készült általános raktározásra és veszélyes anyagok, hulladékok kereskedelmi vagy szállítási csomagolásokban való tárolására szolgáló telepíthető konténerek.

Fő méretek10’-es raktárkonténer20’-as raktárkonténer
Hossz (belső/külső)2831mm/2991mm5898mm/6058mm
Szélesség (belső/külső)2344mm/2438mm2344mm/2438mm
Magasság (belső/külső)2376mm/2591mm2376mm/2591mm
Alapterület (m2)6,6m213,8m2
Térfogat (m3)15,7m332,8m3
Ajtó (szélesség/magasság)2316mm/2280mm2316mm/2280mm

A konténereket egyedi méretben is megrendelheti.

VÁZSZERKEZET:

Hidegen hengerelt, hegesztett, 3mm vastag acélprofilok.

PADLÓ:

Hidegen hajlított, kereszt- és hosszirányú tartó 3 ill.4mm vastag U-profilból, 18 mm réteges fapadló. Alternatív: 3-4mm bordázott acéllemez

TETŐ:

1,5 mm vastag, önhordó, mélyhúzott lemezek.

SAROKOSZLOPOK:

Hidegen hajlított, 3mm vastag acélprofilok

OLDALFALAK:

Hullámositott, 1,5mm vastag acéllemezek. 4 szellőzőnyílás átlósan

AJTÓK:

Dupla szárnyas ajtók, kívülről zárhatók 10': 1 zárórúd 20': 2 zárórúd Alternatív: -kiegészítőleg ajtó biztonsági rendszer -kiegészítőleg belső reteszelés esetén csak egy rúd

KONTENERSAROK:

Méretek az ISO szabvány szerint, hegesztett, 6mm vastag lemezből. Acélminoség:S235 JRG

FESTÉS:

Fizikai úton száradó, időjárás és kopásállóságú, vegyszereknek ellenálló, vas és más fémalapokra alkalmas festék.


A főként veszélyes anyagok és hulladékok kereskedelmi vagy szállítási csomagolásokban való tárolásra fejlesztettük ki a TÜV vizsgálati jegyzőkönyvvel rendelkező konténert.
A kialakításánál figyelembe vettük

  • kémiai biztonságról: 2000. évi XXV. törvény, 44/200. (XII.27] EüM rendeletet
  • hulladékgazdálkodásról: 2000. évi XLIII. törvény, 98/2001. [VI. 15] Korm. rendeletet
  • veszélyes anyagokkal kapcsolatos balesetek: 1999. évi LXXIV. törvény
  • tűz elleni védekezésről: 1996. évi XXXI. törvény, 2/2002 [l.23] BM rendeletet, 35/1996. [XII. 29] BM rendeletet
  • veszélyes áruk nemzetközi közúti szállításáról: MSZ 9936 nemzeti szabványt


A konténer zárt, tömörfalú, az egyik végén kétszárnyas, kifelé nyíló ajtóval. Az alsó része folyadék felfogására alkalmas kármentőedényt képez, amelyből az esetlegesen összegyulő folyadékot a konténer bal oldalán elhelyezett csappal lezárt kifolyón át lehet leengedni. A kármentőben elhelyezett kivehető padozat bordázott, betonacélból hegesztéssel készült, amely horganyzással lett ellátva.

Raktárkonténerek a tárolásért és a környezetvédelemért

A konténerek sokoldalúan felhasználhatóak. Erős anyagból készülnek és jól zárhatóak, ezért olyan anyagok is tárolhatók bennük, amelyek a környezetet károsítanák. Fontos számunkra a környezetvédelem, ezért csak olyan raktárkonténereket biztosítunk megrendelőink számára, melyek teljes mértékben megbízhatóak.

A konténerek nagyságuknak köszönhetően akár raktárként is tökéletesen funkcionálnak, ezért a tárolásra nem kell külön építenie egy raktárhelységet, hiszen ez komoly összegeket emészt fel és költözés esetén nagy veszteséggel jár. Ha raktárkonténerekben tárolja eszközeit, anyagait, gépeit, akkor azt az időt, ami az építkezéssel járna, megtakaríthatja. A telephelyre érkezéstől kezdve azonnal használhatók, már csak a konténerek berendezésére kell idejéből áldoznia.

Ha másik telephelyre költözne cége, nem jelent problémát, hiszen ezek a konténerek szállíthatók. Így nem kell azzal foglalkoznia, hogyan oldja meg a veszélyes anyagok vagy hulladékok elszállítását.

Rendeljen a megbízható konténerek közül, melyekhez kedvező áron juthat hozzá! Óvjuk együtt a környezetet!

Raktárkonténer bérlés: a költséghatékonyság nem válik a minőség kárára

raktárkonténer bérlés

Költséghatékony megoldást keres a tároláshoz? Ajánljuk figyelmébe a raktárkonténer bérlést, aminek minősége garantáltan nem okoz csalódást.

Sok helyen lenne szükség megoldásra a tároláshoz, például a különböző termékekkel, munkagépekkel kapcsolatban. Az, hogy külön épületet kivitelezzenek az érintettek, nem mindenkinél jöhet szóba. Ennek egyrészt anyagi akadályai vannak, egyesek nem nagyon mernek belevágni egy ekkora projektbe, elég csak az alapanyag árakat számításba venni. Meglehetősen változó díjakkal lehet számolni, és nem ritka, hogy a munkálatok közben is emelkednek az árak, így pedig nehéz kiszámítható költségvetést biztosítani.

Másrészt időben sem fér bele az, hogy az ember hosszú hónapokat várjon a raktárépület befejezésére. Főleg az időjárás az, ami sürgető tényező lehet, hiszen télen a hóban nem lehet kint hagyni a berendezéseket, árucikkeket, mert azok rövid időn belül tönkremennének.

Raktárkonténer bérlés, az igazán kedvező megoldás

A raktárkonténer bérlés a legideálisabb választás ahhoz, hogy az ember gyorsan, költséghatékonyan megoldja a tárolással kapcsolatos teendőket. Nincsen semmi olyan plusz teendő, váratlan kiadás, ami felmerülhet egy raktárépület kivitelezése során. A kölcsönzés keretein belül kiváló, raktározásra alkalmas berendezéseket vehetnek át az ügyfeleink addig, amíg szükség van rájuk.

Ne aggódjon a minőség miatt!

Egyesek úgy érezhetik, hogy a költséghatékonyság miatt háttérbe kerülnek, és nem olyan alternatívát választanak a raktárkonténer bérlésnél, amely megfelelne az igényeknek. Megoldásaink ugyanolyan tökéletesek, mint a raktárépületek. Teljeskörűen védik az értékeket, a különbséget egyedül az árban érezhetik a megrendelők.

Honlapunkon bővebb információkat is találhat a szolgáltatásainkról. Garantáljuk, hogy elégedett lesz az általunk kínált lehetőséggel.

Ha kérdései lennének, vagy szeretne ajánlatot kérni a raktárkonténerre, forduljon hozzánk bizalommal a megadott elérhetőségeinken, ahol munkatársaink készséggel állnak az érdeklődők rendelkezésére.

Veszélyes hulladék tároló a biztonságos munkakörnyezetért

veszélyes hulladék tároló

Szeretné csökkenteni a kockázatokat a munkaterületeken? Ne feledkezzen meg a veszélyes hulladék tárolóról, amellyel megteremthető a biztonság!

Több munkaterületen is számolni kell a veszélyes hulladék keletkezésével, aminek kezelésére, tárolására már nem igen figyelnek oda az ott dolgozók. Gyakori, hogy szabad ég alatt, egy kupacba összegyűjtve van a hulladék, ami szinte egy karnyújtásnyira található meg a természettől, vagy olyan résztől, ahol a munkatársak többször megfordulnak.

A szakemberek nem győzik felhívni a figyelmet a veszélyes hulladék okozta kockázatokra, amelyeket mindenképp komolyan kell venni. Súlyos egészségügyi szövődményei is lehetnek a hanyagságnak, arról nem beszélve, hogy még környezetkárosító is ebben a formában a tárolás.

Egyszerű megoldás a veszélyes hulladék tároló

A veszélyes hulladék tárolók nagy előnye, hogy semmilyen átépítésbe nem kell fogni ahhoz, hogy az emberek gondoskodjanak a helyes tárolásról, kezelésről. A tárolót csak meg kell rendelni, ami ezután elég hamar rendelkezésre tud állni. A berendezések gondoskodnak a teljes elkülönítésről, így pedig a hulladék nem érintkezhet sem emberrel, sem pedig állatokkal, növényekkel.

Veszélyes hulladék tároló, a rendezett összképért

A szabadon hagyott hulladék igen lehangoló látványt is nyújthat, ráadásul még az élőlények szét is hordhatják azt. Ez egy esetleges ellenőrzésnél még hátrányt is okozhat, amennyiben az üzemeltetők nem gondoskodnak a rendről.

A hulladék tároló segít, hogy egy helyen, elzárva lehessen raktározni, így pedig nem lehet szem előtt semmilyen kellemetlen, káros tényező.

Itt az ideje, hogy Ön is beszerezze a veszélyes hulladék tárolót, így a biztonság és a rend garantált, amelyek elengedhetetlenek a hatékony munkavégzéshez! Ügyfeleink számára megbízható megoldásokat kínálunk, biztosan elégedett lesz a tárolóval.

Honlapunkon bővebb információkat is találhat rólunk, tárolóinkról. Ha kérdései lennének, forduljon hozzánk bizalommal a megadott elérhetőségeinken, készséggel állunk az érdeklődők rendelkezésére.

Raktárkonténer, amellyel megspórolhatja az utazás árát

raktárkonténer

Szeretné csökkenteni a vállalkozás kiadásait, hatékony formában? A raktárkonténer ebben segíthet, megbízható megoldásokat kínálunk ügyfeleinknek.

A mai állapotokat nézve már a cégeknek is muszáj átgondolniuk a kiadásaikat. Az élet minden területén nőttek az árak, amik komoly kihívások elé állíthatják a vállalkozókat is. Csökkenteniük kell többek között a benzinfogyasztást is, hiszen az árak igencsak megugrottak, és úgy néz ki, hogy a jövőben nem várható pozitív változás ezen a területen.

Sajnos vannak olyan cégek, ahol a külső raktárak miatt folyamatosan költeni kell a benzinre. Mivel sokan látják napjaink nehézségeit, szeretnének változtatni ezen, viszont raktárakra szükség van ahhoz, hogy minden eszköznek, terméknek meglegyen a fedett, biztonságos helyük.

A raktárkonténerekkel könnyedén tud spórolni

A raktárkonténerekre nem mindenki gondol, pedig manapság ezek kínálják az egyik legköltséghatékonyabb opciót a tároláshoz. Nagy előnyük, hogy akár a vállalkozás telephelyén is elhelyezhetők, így el lehet felejteni a rendszeres utazást a külső raktárakhoz. Hosszú távon látványosan lehet így csökkenteni a kiadásokat, ami pedig lehetővé teszi a stabil pénzügyi háttér kialakítását. Nem kerülhet veszélybe a vállalkozás, így pedig a munkahely megőrzést is lehet támogatni.

Raktárkonténerek, amik nem okozhatnak hiányérzetet

Egyesek igen szkeptikusan állhatnak a raktárkonténerekhez, mert attól tartanak, hogy nem eléggé megbízhatók, mint például a nagyobb ipari létesítmények. Nem kell aggódni emiatt, a raktárkonténerek ugyanazt nyújtják, mint a bérelt épületek, a különbség az egyszerűbb elérhetőség.

A raktárkonténereknek köszönhetően nem veszhetnek el azok az értékes percek sem, amiket az utazásra fordítanának a vállalkozók. Kényelmes, egyszerű alternatívát kínálnak, amivel a vállalkozások csak nyerhetnek.

Tapasztalja meg a raktárkonténerek előnyeit, és kérjen ajánlatot még ma a berendezésre! Honlapunkon bővebb információkat is találhat. Ha kérdései lennének, forduljon hozzánk bizalommal a megadott elérhetőségeinken, készséggel állunk az érdeklődők rendelkezésére.

A raktárkonténer előnyei

raktárkonténer

A raktárkonténer praktikus megoldást kínál a kapacitás bővítésére - az alábbiakban a használatával járó előnyöket ismerheti meg.

Kezdjük az anyagiakkal, ami egyetlen vállalkozás esetében sem elhanyagolható szempont. A különböző munkaeszközök, termékek, alapanyagok tárolását mindenképpen meg kell oldani, erre az egyik lehetőség a raktárbérlés. Azonban ez folyamatos kiadást jelent, ellentétben a raktárkonténerrel, amit ha megvásárolt semmilyen további költséggel nem kell számolnia. Arról nem is beszélve, hogy a bérelhető raktárak, habár legtöbbször könnyen megközelíthetőek, ettől még értékes időt kell az oda, illetve a visszaútra szánni, ha szüksége volna valamire. Ezzel szemben a raktárkonténer helyét Ön határozza meg, akár cégének telephelyén is elhelyezheti, ezzel jelentősen leredukálva az átfutási időt.

Felmerülhet a kérdés, hogy mi a teendő akkor, ha a cége új telephelyre költözik, vagy egyszerűen csak máshol van szükség az eddig raktárkonténerben tárolt dolgokra? Szerencsére a helyzet egyszerűen és fennakadásmentesen megoldható! Nincs szükség hosszas pakolásra, további tárolóeszközök beszerzésére, hiszen csak annyi a teendő, hogy egy raktárkonténer szállítására alkalmas járművet találjon, amivel egyszerűen elszállíttathatja azt az új helyére.

A másik fontos kérdés a raktárkonténer kapcsán a méret. A standard méreteknek köszönhetően a raktárkonténerek könnyen emelhetőek és rakodhatóak kamionokra, ám akkor sincs oka aggodalomra, hogyha egy kisebbre vagy épp ellenkezőleg, egy a hagyományostól nagyobb méretűre van szüksége! Mi az Ön igényeihez alkalmazkodunk, cégünktől a szükséges raktárkonténereket egyedi méretben is megrendelheti.

Az általunk készített raktárkonténerek az általános raktározási feladatokon túl veszélyes anyagok, hulladékok szállítására és tárolására is alkalmasak, gyártócégként pedig alacsony árakat tudunk garantálni! Amennyiben felkeltettük az érdeklődését, és bővebb információra lenne szüksége a raktárkonténerekkel kapcsolatban, illetve, ha szeretne rendelést leadni, forduljon hozzánk bizalommal megadott elérhetőségeink egyikén!

Veszélyes hulladék tároló konténer, a gyors megoldás

Veszélyes hulladék tároló konténer

Gyors, kényelmes megoldásra lenne szükség a veszélyes hulladék tárolásához? Keressen minket, konténereink maximálisan megfelelnek az elképzeléseinek!

A veszélyes hulladék igen nagy kockázati tényezőt jelent a munkaterületen, így érthető, hogy gyors, valóban megbízható opcióra lenne szükség a tároláshoz. A szabad ég alatt hagyott anyagok a természetben is kárt tehetnek, ráadásul a nem megfelelően kezelt hulladékkal a vállalkozások még komoly büntetéseket is megkockáztatnak.

A tároláshoz az igazán hatékony és gyors megoldást a veszélyes hulladék tároló konténerek biztosítják. Ez esetben nincs szükség olyan építmény megvalósítására, ami alkalmas a kockázatokat jelentő anyagok tárolására. A kisebb tárolóépületek kivitelezése is már rengeteg időt, energiát és nem utolsó sorban pénzt követel meg. A megnövekedett építőanyag árak miatt igazából nem is éri meg belevágni a munkálatokba.

Ezzel szemben a veszélyes hulladék tároló konténerek nem igénylik az alapanyag beszerzést, kivitelezés megszervezését, egyszerűen csak meg kell őket rendelni, ezután pedig hamar el is helyezhetők a területen. Nagyon sok időt és pénzt lehet megspórolni ebben a formában, ez pedig óriási segítséget nyújt számos cég számára a jelenlegi helyzetben.

A veszélyes hulladék tároló konténer nagy előnye még a mobilitás. Ha a jövőben esetleg átalakítás történne a telephelyen, könnyedén át lehet helyezni a berendezést. Az építményeknél muszáj százszázalékban alkalmazkodni a helyükhöz, ez pedig rengeteg kényelmetlen helyzetet, lemondást eredményezhet.

Felkeltettük az érdeklődését, és szeretné megtapasztalni a veszélyes hulladék tároló konténer előnyeit? Rendelje meg tőlünk, ügyfeleink számára megbízható, tartós megoldást kínálunk. Honlapunkon bővebb információkat is találhat a konténerekről, felhasználásukról. Korrekt ajánlatokkal várjuk a megrendelőket.

Ha kérdései lennének, vagy szeretné beszerezni tőlünk a tárolásra alkalmas konténert, forduljon hozzánk bizalommal a megadott elérhetőségeinken, ahol munkatársaink készséggel állnak az érdeklődők rendelkezésére.

Hulladék tároló konténer a biztonságos, igényes körülményekért!

Hulladék tároló konténer

Hulladék tároló konténer a biztonságos, igényes munkakörülmények megteremtéséért. Biztosítson kulturált környezetet megoldásainkkal, keressen minket!

Vannak olyan vállalkozások, ahol gondot jelent a hulladék megfelelő kezelése, tárolása. Ez nagy hatással van a környezet összképére, tisztaságára, és nem utolsó sorban biztonságára is. Vannak olyan veszélyes anyagok, amiknél különösen nagy figyelmet kell szentelni a kezelésre, mert ellenkező esetben komoly problémák, balesetek is bekövetkezhetnek. A nem megfelelő kezelés a környezetre is negatív hatással bír, állat és növényvilág kerülhet veszélybe. Amennyiben Ön is szeretne tenni annak érdekében, hogy ne következzen be probléma, a legjobb, ha felkeres bennünket a hulladék tároló konténer rendelésért!

Ügyfeleink számára igazán kedvező, szakszerű megoldásokat kínálunk, hulladék tároló konténereink alkalmazásával kulturált, rendezett és biztonságos munkakörülményeket lehet kialakítani, ahol senki nem érezheti magát veszélyben. Hulladék tároló konténereink megfelelő segítséget nyújtanak abban, hogy ne tegye kockára az élővilágot a vállalkozás közvetlen közelében. A berendezések zárhatók, így a veszélyes hulladékot könnyedén el tudja szeparálni, egyetlen állat sem juthat be a térbe, ezáltal nem érhetik kellemetlen meglepetések a tároló megtekintése során. Időtálló, megbízható alternatívákat kínálunk az ügyfeleinknek, garantáljuk, hogy a konténerek minőségére nem lesz panasza. Ellenállnak a szélsőséges körülményeknek, sokáig gondoskodnak az igényes munkakörülményekről a vállalkozás területén.

Tapasztalja meg Ön is a hulladék tároló konténer előnyeit, és rendelje meg cégünktől! Honlapunkon bővebb információkat is találhat rólunk, szolgáltatásainkról, és az általunk kínált opciókról. A hulladék tároló konténert rövid határidővel tudjuk biztosítani, korrekt ajánlat keretein belül. Ha kérdései lennének, vagy szeretné leadni a rendelését, keressen bennünket bizalommal a megadott elérhetőségeinken, ahol munkatársaink készséggel állnak az érdeklődők rendelkezésére.

Raktár konténerek rendelése, kedvező feltételekkel!

raktár konténer rendelés

A raktár konténerek rendeléséért megéri bennünket keresni. Kössön kiváló üzletet, jusson hozzá megbízható berendezéshez minél hamarabb!

Egyre több vállalkozás érdeklődik a raktár konténerek iránt, nem véletlenül, ugyanis sokkal gyorsabb, kényelmesebb, költséghatékonyabb alternatívát kínálnak, mint például a bérelni kívánt helyiségek. Egyes bérleményekért igencsak mélyre kellene a pénztárcába nyúlni, ráadásul a távolság is gondot jelenthet, ugyanis nem ritka, hogy a telephelytől csak nagyon messze sikerülne raktárhelyiséget találni. Ez nagy mértékben megnehezítené a munkavégzést, és még anyagi terhek is felmerülnének, hiszen például a termékek szállítására is kellene költeni. Ezzel szemben a raktár konténereket a cég telephelyén is le lehet rakni, ahol szinte egy karnyújtásnyira elérhetők lesznek a munkaeszközök, különböző árucikkek. Amennyiben Ön is érdeklődik a kedvező lehetőség iránt, és szeretne korrekt ajánlat keretein belül hozzájutni a berendezéshez, forduljon hozzánk bizalommal a raktár konténerek rendeléséért!

raktár konténerek rendeléséért mindenképp megéri bennünket keresni, ugyanis ügyfeleink számára valóban vonzó ajánlatokat biztosítunk a vásárlás során. Szeretnénk, ha a megrendelők minél egyszerűbben hozzájuthatnának a praktikus berendezésekhez. Az érdeklődőknek a raktár konténer rendelés keretein belül minőségi, megbízható termékeket kínálunk, amelyek hosszú éveken át gond nélkül ki fogják szolgálni a vásárlókat. A raktár konténerekben kulturált, biztonságos környezetben tárolhatja az árucikkeket, munkaeszközöket. A raktár konténer rendelés után csakis az igények szabhatnak határt a berendezés felhasználásának.

A raktár konténer rendeléssel csak jól járhat, keressen bennünket, és adja le a vásárlási igényét még ma! Weboldalunkon bővebb információkat is találhat rólunk, szolgáltatásainkról. Ha kérdései lennének, vagy leadná a rendelésért, lépjen velünk kapcsolatba a megadott elérhetőségeinken, ahol munkatársaink készséggel állnak az érdeklődők rendelkezésére.

Raktár konténerek gyártásáért is kereshet minket!

Raktár konténerek gyártása

Raktár konténerek gyártása professzionális körülmények között, a legmagasabb szakmai követelményeknek megfelelően!

Egyes vállalkozásokban egy idő után komoly gondot jelenthet a különböző munkaeszközök, termékek tárolása. Nem ritka, hogy végül emiatt óriási káosz alakul ki az adott területen, ugyanis az üzemeltetők többféle berendezést, árucikket zsúfolnak össze egy helyiségbe. Ilyen körülmények között nem lehet dolgozni, ráadásul a vállalkozók az értékeket még veszélybe is sodorhatják, hiszen bármikor megsérülhetnek a termékek, készülékek. Amennyiben Ön is hasonló problémával áll szemben, forduljon hozzánk bizalommal a raktár konténerek gyártásáért

A raktár konténerek gyártásával egyszerűen megoldhatja a tárolással kapcsolatban felmerülő problémákat. Az elkészült berendezéseket tetszőlegesen használhatja fel a különböző gépek, munkaeszközök, termékek raktározásához. A konténerek biztonságosak, teljeskörű védelmet nyújtanak a külső hatásokkal szemben. A megfelelő tárolásnak köszönhetően az értékeket nem érheti eső, fagy, erős napsugárzás, és a rongálástól sem kell tartani. A raktár konténerek gyártása a kor és a legmagasabb szakmai követelmények szerint történik. Az elkészült berendezések hosszú éveken át kiszolgálják a vállalkozásokat, garantáljuk, hogy maximálisan elégedett lesz a konténerrel. A berendezést a területen bárhol elhelyezheti, így kényelmesen elérheti a munkaeszközöket, termékeket. A raktár konténerek gyártásánál a minőség mellett a rövid határidőkre is odafigyelünk.

A raktár konténerek gyártásával csak jól járhat, válasszon Ön is praktikus alternatívát, és oldja meg a tárolás során felmerülő kényes helyzeteket berendezéseinkkel! Weboldalunkon bővebb információkat is találhat a szolgáltatásunkról, és referenciáinkat is megtekintheti, így előzetesen meggyőződhet arról, hogy kifogástalan munkát végzünk. Ha kérdései lennének, vagy leadná rendelését, keressen bennünket bizalommal a megadott elérhetőségeinken, ahol készséggel állunk az érdeklődők rendelkezésére.

Veszélyes hulladék konténerrel nem tévedhet!

veszélyes hulladék tároló konténer

Veszélyes hulladék konténerek minőségi kivitelben, rövid gyártási határidővel, felejtse el a nyitott tároló berendezéseket!

Egyes vállalkozásokban a veszélyes hulladékokat gyakran nyitott, nem a célnak megfelelő konténerekben, berendezésekben tárolják. Ez rendkívül kockázatos helyzeteket teremthet, mert a tárolókból könnyedén kikerülhetnek a veszélyes anyagok. A nyitott konténerekbe állatok is bemászhatnak, ők pedig széthordják a vegyszeres flakonokat a természetben, ez pedig további károkat eredményezhet. A nyitott tárolóknál sokkal biztonságosabb megoldásra van szükség, mégpedig veszélyes hulladék konténerekre.

A veszélyes hulladék konténereknél nem fordulhatnak elő olyan esetek, hogy bemásszanak az élőlények a tárolókba, ugyanis a berendezések legnagyobb előnye, hogy zárhatók. A kockázatos, egészségkárosító anyagok így mindentől és mindenkitől el lesznek zárva. A megfelelő körülmények a munkavégzésre is pozitív hatással lesznek. A veszélyes hulladék konténereknek köszönhetően a dolgozók is biztonságban lehetnek, nem kell kerülgetniük a különböző anyagokat.

Cégünk minőségi, a kor és a legmagasabb szakmai követelményeknek megfelelő veszélyes hulladék konténereket is gyárt. Korszerű technológia és színvonalas alapanyagok felhasználásával készítjük el a megrendeléseket, garantáljuk, hogy maximálisan elégedett lesz a berendezésekkel. Hosszú éveken át gondoskodni fognak a veszélyes anyagok elkülönítéséről, bátran tekinthet befektetésként is a termékeinkre.

Ne tegye ki tovább a dolgozókat vagy az állatvilágot kockázatoknak, nyitott berendezések helyett mihamarabb használjon zárt veszélyes hulladék konténert! A tárolókat kedvező áron kínáljuk, ezért anyagi szempontból is érdemes cégünket választani. Minket kereshet lakó vagy raktár konténer gyártásért is! Weboldalunkon bővebben is olvashat rólunk, és korábbi referenciáinkat is megtekintheti. Ha leadná a rendelését, vagy kérdései lennének, keressen bennünket bátran a megadott elérhetőségeinken! Munkatársaink készséggel állnak az Ön rendelkezésére.

Veszélyes hulladék tároló konténerekkel biztonságos körülményeket teremthet vállalkozásában!

veszélyes hulladék tároló konténer

Nagyon sok munkafolyamat esetében keletkezik veszélyes hulladék, aminek elkülönítéséről a dolgozók nem mindig gondoskodnak azonnal. Az esetek nagy részében azért marad elől hosszú ideig például elektromos hulladék, mert nem áll rendelkezésre zárt tárolóberendezés, helyiség a szeparáláshoz, az elszállításra pedig várni kell. A veszélyes hulladékok kezelése ebben a formában rendkívül kockázatos, hiszen így bármikor bajt okozhatnak. Az élővilág is érintkezhet velük, ami súlyos természetkárosítást is eredményezhet. Amennyiben Ön biztonságos munkakörülményeket szeretne folyamatosan biztosítani, válassza a veszélyes hulladék tároló konténert!

A veszélyes hulladék tároló konténerekkel nem jelenthet gondot megfelelően elkülöníteni a problémákat okozó anyagokat, így megakadályozhatja a baleseteket. Az élővilág miatt sem kell aggódnia, az állatok véletlenül sem juthatnak be a zárt területre, így a veszélyes hulladék tároló konténerek alkalmazásával Ön is hozzájárulhat a környezetvédelemhez. Cégünk megbízható, színvonalas berendezéseket kínál különböző területekre. A veszélyes hulladék tároló konténerek hosszú éveken át kiszolgálják a vállalkozásokat, bátran tekinthet befektetésként is a vásárlásra. A berendezések bárhol elhelyezhetők a területen. Ellenállnak a szélsőséges időjárásnak, külső fizikai hatásoknak. A veszélyes hulladék tároló konténerek egyedi méretben is megrendelhetők. Weboldalunkon több korábbi referenciánkat is meg tudja tekinteni. A gyártást rövid határidővel vállaljuk, így nem kell hosszú heteket várnia arra, hogy használhassa a berendezést.

Gondoljon az élővilágra, alkalmazottakra, és teremtse meg a biztonságos körülményeket vállalkozásában: ismerkedjen meg weboldalunkon a veszélyes hulladék tároló konténerekkel, és rendelje meg mihamarabb a berendezést! A kedvező árakról sem feledkezünk meg, így velünk anyagi szempontból is jól járhat. Ha bővebb információkra lenne szüksége, keressen bennünket bizalommal a megadott elérhetőségeinken, ahol munkatársaink készséggel állnak az Ön rendelkezésére.

Műhelykonténer

műhelykonténer Napjainkban a különböző típusú és méreteket öltő építkezések szinte egymást érik, azonban a hatékony és folyamatos munkavégzés nagyban függ az ideális munkakörülményektől. Ezeken az építkezéseken a munkaerő kiváló szakképzettsége mellett hatalmas segítség a megfelelő gépesítés és a mobil szervízrendszer, mely mindig az igényeknek és a szükségnek megfelelően áll rendelkezésre. A problémára tökéletes megoldást jelenthet a műhelykonténer telepítése és használata.

Az építkezések gyakran a városoktól távol folynak, ezért a javítási, szerviz munkálatok, valamint alkatrészproblémák megoldása igen nehéz feladatot jelenthet. Azonban a műhelykonténerek maximálisan kielégítik ezeket az igényeket, valamint az építőfolyamat helyváltoztatásai sem jelentenek problémát, hiszen a műhelykonténer könnyedén továbbszállítható. Az igényeknek megfelelően a méret és a kialakítás különféle megoldásokban kivitelezhető.

Műhelykonténer igénye esetén keressen fel minket elérhetőségeinken és készséggel állunk rendelkezésére, egyedi igényei esetén is! További információkért és egyéni árajánlatért forduljon hozzánk bizalommal!

Konténer veszélyes hulladék tárolására

konténer veszélyes hulladék tárolására A modern kor egyik jellemzően sokoldalú eszköze a konténer. A kezdetben csak szeméttárolásra használt eszközt ma már számos egyéb funkcióval is ellátták és egyre inkább felfedezik a benne rejlő lehetőségeket, így alkalmas irodaháznak, mobil üzletnek is.

Mégis elsősorban masszív anyaga miatt hasznosítják elsősorban, így kiváló megoldás lehet a veszélyes hulladéktárolásra is. Védje Ön is környezetét és ne engedje vissza a természetbe a felhalmozódott káros anyagokat! Inkább hívjon minket és vásároljon biztonságos, modern tárolóeszközöket a veszélyes hulladék szakszerű tárolására.

Konténereink alapanyaga szerkezeti acél, a konténerek hidegen hengerelt, hegesztett acélprofilok felhasználásával készültek, ennél fogva fokozottan ellenállnak az időjárás viszontagságainak, illetve kivételesen hosszú élettartammal is bírnak. Természetesen a kémiai anyagoknak, veszélyes hulladéknak is ellenállnak, így nyugodtan alkalmazhatja a környezetre káros anyagok tárolására.

Védje környezetét és tárolja veszélyes hulladékait speciális konténerekben!

Ipari felhasználású konténerek

ipari felhasználású konténerek Egy ipari területen gyakran felmerülő probléma lehet, hogy hogyan is lehet bizonyos árukészletet, hulladékot, gépeket raktározni vagy ideiglenesen tárolni. Egy raktárépület bérlése vagy építése túl nagy anyagi terhet jelenthet, így sokkal egyszerűbb és praktikusabb megoldás a konténer.

Ipari felhasználásra alkalmas konténereink megfelelőek lehetnek gépek, raktárkészlet, veszélyes hulladék tárolására, ezek különböző méretben és kivitelben állnak ügyfeleink rendelkezésére. Biztonságos tárolás, ugyanakkor igényes kivitelezés jellemző konténereinkre. A tárolt berendezések és anyagok védve vannak az időjárási körülményekkel szemben, és az óvatlan kezek elől is.

A konténerek szállítása egyszerű – legyen szó vasúti vagy gépjárművel való szállításról, a konténer egyszerű, praktikus megoldás lehet egy ipari területen működő vállalkozásnak. Konténerek széle választéka, szakszerű kivitelezés és megbízható szakemberek - ezeket kínáljuk meglévő és leendő ügyfeleinknek!

Miért érdemes a raktár konténer mellett dönteni?

raktár konténer Előnyös megoldást keres raktározásra, ideiglenes vagy hosszú távú tárolásra? A megoldás a raktár konténer! Forduljon hozzánk bizalommal, és rendeljen tőlünk raktár konténereket!

A raktár konténerek megbízható alternatívát nyújtanak mindenféle típusú áru vagy berendezés tárolására, így kerülhet bele akár bútor, veszélyes hulladék, autóalkatrész vagy éppen élelmiszer is, a lehetőségek végtelenek, hiszen a konténerek adottságai lehetővé teszik a sérülésmentes, hosszú távú tárolást is.

Melyek ezek az előnyös tulajdonságok? A raktár konténer nagy teherbírásának köszönhetően akár több ezer kiló árut is elbír, megerősített szerkezete akár targoncával is átjárható. A tökéletesen záródó ajtók és a fémszerkezet megakadályozza a rágcsálók bejutását, de nem csak a kártevőktől véd a konténer, hanem a sérülésektől, bázástól és penésztől is, nem beszélve az illetéktelen behatolókról.

Amennyiben meggyőztük, válasszon minket, és rendeljen tőlünk konténert raktározásra is, vagy tájékozódjon kollégáinktól az egyéb lehetőségekről!

A konténer előnyei hulladékgyűjtés során

tároló konténer A különböző anyagokból és különböző méretekben megvásárolható konténerek közvetlenül alkalmasak a hulladék gyűjtésére, ideiglenes tárolására, majd szállítóeszközre helyezve annak elszállítására is. Cserekonténeres gyűjtés-szállítás esetén a szállító jármű a teli konténert elszállítja és üresre cseréli, ezzel biztosítva a folyamatos használatot.

A konténerek felhasználási területei:

A nyitott típusú konténerek általában a nem veszélyes – termelési – , a zárt konténerek pedig például a települési hulladék gyűjtésére, szállítására alkalmazhatók. Az ADR - előírásoknak megfelelő zárt konténerek alkalmassá tehetők veszélyes hulladékok elszállítására is.

Konténer használata esetén a konténer egyben maga a csomagolóanyag is, ezzel biztosítható a szállítás higiénikussága, a munkaerőigénye pedig minimális.

Nagyobb tömegű hulladék keletkezése esetén célszerű megoldás lehet a konténeres gyűjtés! Ha konténerre van szüksége, keressen minket bizalommal! Kérjen ajánlatot még ma!

Megtelt garázsa, nincs több helye? Mi adunk!

raktár konténer Senki sem szereti kidobni saját és gyermeke régi iskolás füzeteit, kinőtt ruháit, ezért ezeket gyakran beköltöztetik a garázsba. Csakhogy a fűnyírótól, bicikliktől, régi bútoroktól és könyvektől, ruháktól hamar zsúfolásig megtelhet a garázs. Viszont olyan tárgyaktól megválni, melyekhez mély érzések, emlékek fűznek, szinte lehetetlen.

Azonban a házban sem állhat a bicikli, sem a fűnyíró. A megoldás raktár konténer! A raktár konténerben biztonságban lesznek kiselejtezett, de szívének kedves tárgyai, ugyanis a konténerbe sem a víz, sem a bogarak nem jutnak be, így nem tehet kárt semmi értékeiben. Készíttessen egyedi konténert kertjébe, melyben minden irata, bútora, ruhája, biciklije és fűnyírója is elfér majd!

Adja meg magának azt a luxust, hogy kiselejtezheti régi holmijait, úgy, hogy azokat biztonságos helyen tudja! Keresse munkatársainkat bizalommal, válassza az egyedi konténerek előnyeit! Ne legyen többé hely szűkében, döntsön a raktár konténer mellett!

Konténerből garázs? Nincs akadálya!

Konténerből garázs Egy nagy családi ház sokak álma - mindenkinek jut elég hely, a kertben a gyerekek önfeledten játszhatnak, és még egy kutyaház is elfér az udvaron. Sok lakáshoz azonban nem tartozik külön garázs, vagy ha igen, az olyan kicsi, hogy csak a kerti szerszámok és néhány doboz fér el benne.

Egy új garázs felépítése sok pénzzel és gonddal jár - elsősorban meg kell szerezni a szükséges engedélyeket, ami igencsak időigényes, és lebonyolítása is sokáig tart. Erre jelenthet megoldást egy minőségi és megbízható garázs konténer!

A ’konténer’ szóról elsősorban egy tároló helyiség jut eszünkbe, amelyet különböző ipari tevékenységekben használnak fel, ma azonban már rengeteg mindenre alkalmas egy konténer. Lakások, tárolók, műhelyek, de még irodák is készülnek belőle, így nem lehet akadálya annak, hogy autóját is egy stabil szerkezetű garázs konténer belsejében tárolja!

Ha Ön is szeretne egyszerűen és gyorsan egy megbízható garázs konténerhez jutni, keressen meg minket még ma!

Használjon a veszélyes anyagok számára speciális konténert!

Használjon a veszélyes anyagok számára speciális konténert!

Veszélyes anyagok többféleképpen is keletkezhetnek, gyártási folyamatok melléktermékeként, építkezés folyamán, bontás során. Ilyenkor több olyan anyag kerül kidobásra, aminek az összegyűjtését, szállítását és tárolását alaposan meg kell fontolni. Ezek az anyagok nem véletlenül tartoznak a veszélyes hulladékok kategóriájába. Nem lehet csak úgy kitenni őket a többi, általános hulladék mellé, hiszen az emberek egészségét, a környezet tisztaságát veszélyeztetik, szennyezik azt. Az ilyen veszélyes anyagok közé tartozik például a fáradt olaj, akkumulátorok, bizonyos csomagolási hulladék vagy az azbesztes pala is.


Speciális konténerek szükségesek ahhoz, hogy az ilyen és ehhez hasonló veszélyes anyagokat biztonságban tárolják és szállítsák.


Építkezik vagy éppen épületet bont? Ne feledkezzen meg az így keletkezett törmelék, szemét szakszerű kezeléséről sem! Keressen minket bizalommal megadott elérhetőségeinken és mi gondoskodunk arról, hogy a veszélyes anyag megfelelő konténerbe kerüljön! Béreljen konténert a veszélyes anyagok számára!A mobil konténerekről röviden

A mobil konténerekről röviden

Mobil konténerekkel mostanság már nemcsak építkezéseken találkozhatnak az emberek, hanem különböző nyári fesztiválokon vagy kereskedelmi területeken is. A gyakori előfordulás nagy valószínűséggel annak köszönhető, hogy kiváló ideiglenes vagy akár végleges megoldást nyújthatnak a mobil konténerek, hiszen ahogy a nevükből kikövetkeztethető, egyszerűen és gyorsan áttelepíthetőek.


A mobil konténerek másik legfőbb előnye, hogy az ügyfél a saját igényeinek megfelelően választhatja ki méretüket, ugyanis a tárolóhelyiségek különböző méretben rendelhetők meg, ráadásul a kialakításuk is eltérő, így például nyílászáróval rendelkező típusok is igényelhetők.


Ha jelenleg olyan helyzetben van, hogy mobil konténerre lenne szüksége, forduljon hozzánk bizalommal! Vállalkozásunk közreműködésével rendkívül kedvező feltételekkel vehet igénybe mobil konténert, ráadásul, ha minket választ, csakis jól járhat, ugyanis szolgáltatásunk kiemelten magas színvonalat képvisel! Várjuk megkeresését!Szabályos és biztonságos tárolás veszélyes anyag konténerben!

Szabályos és biztonságos tárolás veszélyes anyag konténerben!

Szakszerű megoldást keres veszélyes anyagai tárolására? Az összegyűlt speciális hulladékot nem lehet akárhol, akármiben tárolni; erre a célra a legalkalmasabb a veszélyes anyag konténer.


Forduljon hozzánk bizalommal, és rendeljen tőlünk konténereket tárolásra is! Az általunk bérlésre kínált konténerek nem csak az Ön elvárásainak felelnek meg, de a törvényi előírásoknak is teljes mértékben eleget tesznek. Ez azt jelenti, hogy minden ilyen konténer ellenőrzött, a célnak megfelelő alapanyagból készül, amiben meghatározott ideig biztonságosan tárolhatóak a speciális kezelést igénylő hulladékok. A veszélyes anyag konténereket úgy tervezték, hogy a bennük tárolt anyagok a természetre ne gyakoroljanak káros hatást, hiszen nem érintkeznek a külvilággal, így az emberek számára sem jelentenek kockázatot.


Amennyiben felkeltettük érdeklődését, és szüksége van veszélyes anyag konténerre, lépjen velünk kapcsolatba megadott elérhetőségeinken!Mobil konténer: a tökéletes szerszámtároló helyiség

Mobil konténer: a tökéletes szerszámtároló helyiség

Egy családi ház esetében sokszor nehéz megoldani a különböző kerti szerszámok, kerti gépek tárolását. Nehéz úgy elhelyeznünk például a fűnyírót, hogy ne szem előtt, de mégis hozzáférhető helyen legyen, ha kell, védve legyen lopástól és az időjárás viszontagságaitól is. Ugyanez vonatkozik a különféle kézi szerszámokra, vagy más kerti gépekre. A probléma megoldására ideális választás lehet a mobil konténer.


A mobil konténer bárhová könnyen telepíthető, megfelelő védelmet nyújt, és nem utolsó sorban esztétikusan is néz ki. Igény szerinti méretekben, kedvező áron rendelhető cégünktől. A mobil konténer további előnye, hogy ha átalakítaná a kertet, vagy akár költözik, könnyen áthelyezheti máshová, nem igényel nagy munkát vagy jelentős anyagi ráfordítást.


Az ideális megoldást keresi kerti tároláshoz? Válassza mobil konténereinket, és biztosan nem fog csalódni! További tájékoztatásért bátran keressen fel minket megadott elérhetőségeink egyikén!Raktár és veszélyes hulladéktároló konténerek a felelősségteljes hulladékkezelésért

Raktár és veszélyes hulladéktároló konténerek a felelősségteljes hulladékkezelésért

ESzámos, gyártással és előállítással foglalkozó cég életében mindennapos probléma a melléktermékként vagy egyéb módon felgyűlő veszélyes hulladék kezelése. Természetesen az ilyen veszélyes anyagok tárolásával és szállításával kapcsolatban az érvényben lévő hatósági előírások alapján kell eljárni. Egy raktár és veszélyes hulladéktároló konténer megfelel ezeknek az előírásoknak.


A raktár és veszélyes hulladéktároló konténerek tökéletesen elszigetelik a veszélyes anyagokat és szennyező hulladékokat a környezettől, valamint megóvják az élővilágot azok káros hatásaitól. Az ilyen, speciális konténerek anyaguknak és kivitelezésüknek köszönhetően képesek a tűzveszélyes, környezetre vagy a talajvizekre ártalmas szennyező anyagot az előírt és ideális környezetben tartani.


Minden veszélyes hulladékot termelő cégnek kötelessége ilyen konténereket beszerezni és használni, hiszen nemcsak a szabályszegés és az ezzel járó bírságok elkerülése jár vele, hanem a példamutatás és a felelős működés is.

Forduljon hozzánk bizalommal és rendelje meg saját, raktár és veszélyes hulladéktároló konténereit a feltüntetett elérhetőségeink egyikén!

Egyéb példák termékkínálatunkból:

kontener.lap.hu | keszhaz.lap.hu | kontenerhaz.lap.hu