Tricontrade
Kereskedőház és Tanácsadó Kft.
2040 Budaörs,
Kovács utca 9.

Tel.: +36 (1) 246 1292
E-mail: info@kontenerker.hu
Kapcsolatfelvétel
név:
e-mail:
tel. szám:
kérdés:


Skype Me™!MAGÁN CÉLRA

Moduláris, fenntartható mobilházak megfizethető áron.

A konténerek használhatóak magánlakás, mobilház céljára is, amely a külső-belső kivitelezési igényektől függően megvalósítható oly módon, hogy elfedje a dobozszerű kialakítást, miközben megtartja annak moduláris előnyeit. Amit tudni érdemes a konténerekről, hogy nm2 árban versenyképes az előállítási költségük a könnyűszerkezetes építkezéssel, de annál sokkal több előnnyel jár.

A mobilház céljára használható konténereknek előnyei a következőek:

  • Nincsenek egy adott területhez véglegesen rögzítve, így különállóan is forgalomképesek, az engedélyeztetési eljárás gyorsabb mint ingatlan építtetés esetén, de a szabályozás önkormányzatonként eltér ezért kérje segítségünket.
  • Szintén fontos, hogy a hagyományos mobilházak egy részéhez képest olcsóbb a közúti szállításuk, ugyanis a modulok standard szélessége biztosítja, hogy nem kell külön felvezető jármű a túlnyúló rakomány miatt.
  • A fémváz adta strukturális biztonság olyannyira erős, hogy többszintes épületek is kialakíthatóak (van már Magyarországon is konténerekből épített óvoda). A standard rögzítési sarokpontok egyben a bővíthetőséget is biztosítják. Kialakítható tűzbiztos, földrengésbiztos óvóhely is belőlük.
  • Környezetbarát épületet lehet létrehozni a standard modulok segítségével, amely megfelelő tervezéssel közel passzív, önfenntartó mobilházként is működhet. A konténerek kialakításának, a gyártási technológiának köszönhetően biztosított, hogy jelentős része a felhasznált anyagoknak, fém, szigetelés, burkolatok, nyílászárók mind újrahasznosíthatóak egy újabb mobilház, vagy más célokra, az újrahasznosítás költségei pedig nem olyan magasak, mint egy hagyományos épület bontása esetén.

A kivitelezésre több példát láthatnak a videófalon. A videók nem képezik a vállalat tulajdonát, a bennük szereplő információkért felelősséget nem vállalunk. Szemléltetés céljából ágyaztuk be őket, hogy bemutathassuk a konténer-technológia adta lakhatási lehetőségek széles körét.

Milyen előnyei vannak a fenntartható, moduláris mobilháznak?

Milyen előnyei vannak a fenntartható, moduláris mobilháznak?

Manapság, ha valaki saját ingatlant szeretne építeni, számtalan megoldás közül választhat. Egyesek a könnyűszerkezetes épületek mellett döntenek, mások pedig a mobilházak megvásárlásán törik a fejüket. Az utóbbi igencsak népszerűvé vált az elmúlt években, nem véletlenül, ugyanis az ilyen típusú ingatlanok határtalan rugalmasságot kínálnak tulajdonosaiknak, és más előnyeikkel is megkönnyítik a hétköznapokat. Vállalkozásunktól fenntartható, moduláris mobilházakat szerezhet be, ráadásul megfizethető áron!


A fenntartható, moduláris mobilházak egyik legnagyobb előnye, hogy különösebb előkészületet nem igényelnek, vagyis nincs szükség alapásásra, a villany, víz és szennyvíz csatlakozások pedig az épület alján vannak kiépítve, így csak egy darab földterületre és közművekre van szükség. Mivel tökéletesen szigeteltek, télen-nyáron kellemes hőmérséklet uralkodik bennük.


A modulokat újrahasznosított, környezetbarát anyagokból gyártjuk le, amelyek felhasználásával később akár önfenntartó házat is létre lehet hozni. Fenntartható, moduláris mobilházaink sokkal korszerűbbek és gazdaságosabbak, általuk a könnyedén fenntartható ingatlan nem álom többé!


Tapasztalja meg Ön is fenntartható, moduláris mobilházaink előnyeit! Vegye fel velünk a kapcsolatot elérhetőségeinken!Gyakran kell költöznie és praktikus megoldást keres?

Gyakran kell költöznie és praktikus megoldást keres?

Akkor döntsön a lakókonténerek mellett!


Sok embernek van olyan munkája, ami megköveteli, hogy néhány havonta vagy évente más helyen éljen. Ha ezt az időt szállodákban töltené, az rengeteg pénzt emésztene fel, azonban az sem jelentene biztos megoldást, ha mindig új albérletet keresne.


A lakókonténerek ideálisak azoknak, akiknek gyakran kell hónapokat vagy éveket tölteni különböző helyeken. Ha lakókonténerbe fektet, nem kell aggódnia a több havi kaució, az állandó berendezés, az idegen környezet vagy a főbérlő rigolyái miatt.


A lakókonténerek mindenhol biztosítják az otthon kényelmét, hiszen csak a helyszín változik, maga a lakás nem. Így kényelmesen költözhet városról-városra anélkül, hogy mindig új otthont kellene megszoknia. Ezáltal mindig megmarad a biztos pont, és tudja, hogy mindig lesz hova hazamennie.


A lakókonténerek tehát ötvözik a rugalmasság és a saját otthon előnyeit, ráadásul bárhol felállíthatóak.


Ha Ön is gyakran költözik, legyen saját lakókonténere!A konténerház felszereltsége

A konténerház felszereltsége

Milyen műszaki paraméterekkel rendelkeznek a konténerházak? A falazatuk kiváló energetikai tulajdonságokkal rendelkezik, és modern anyagokkal tervezett hőszigetelő rendszer biztosítja, hogy tartsák a hőt. Érdemes a 3 rétegű üvegezéssel kivitelezni a nyílászárókat, így még alacsonyabb hőveszteséggel rendelkezik majd a konténerház.


A konténerházak komfortos beltéri ajtói mellett 2 rétegű, tűzálló gipszkartonból érdemes építeni a falakat, melyek kiváló hangszigetelők is. A külső vakolat lehet ásvány alapú, műgyantás nemesvakolat, illetve fa vagy kőburkolat egyedileg is kivitelezve.


Egyedi konténerházunk felszereltsége csak is attól függ, hogy milyennek álmodjuk azt meg, a lehetőségek szinte végeláthatatlanok. A hely megválasztása is rendkívül befolyásolja a kivitelezés szempontjait, de ami biztos, hogy egy konténerház ugyanolyan jó műhely vagy iroda lehet bárki számára, mint egy téglaépítésű épület. Egyedi konténerház kivitelezésével kapcsolatban keressen minket bizalommal!
Gyors és praktikus megoldás: A lakókonténer

Gyors és praktikus megoldás: A lakókonténer

Kerülhetünk olyan helyzetbe, mikor átmeneti szálláshelyet kell találnunk otthonunk felújítása, vagy egy nagyobb költözés miatt, továbbá, ha vállalkozásunk olyan tevékenységgel foglalkozik, ahol alkalmazottaink vidékről utaznak fel, és több napra ideiglenesen el kell őket helyeznünk, akkor az ilyen helyzetekre találták ki a lakókonténer lehetőségét.


Ezek a lakókonténerek könnyen össze-és szétszerelhetők, előre gyártott panelekből épülnek fel, terei bővíthetők, rendkívül jól hőszigetelnek. A fesztiválok egyik alapkellékei a lakókonténerek, azoknak, akik nem bírják a sátorozást, ideális megoldás egy ilyen ideiglenes lakótér, továbbá a fellépő együttesek, és énekesek is ilyen konténerekben készülnek a fellépésre. Utazó vállalkozások esetén ideális megoldás a lakókonténer igénylése, mert, ha egy adott városban a cég sokáig tartózkodik, egyúttal számítanak az ügyfelek látogatására, akkor tudják őket fogadni ezekben a helyiségekben, így alakul ki a konténer iroda. A lakókonténerek elsősorban annak köszönhetik népszerűségüket, hogy gazdaságos megoldást nyújtanak egy gyors szálláslehetőség esetében, és sokoldalúan felhasználhatók.


Ha nagyobb felújításba vágna bele, vagy irodája ideiglenesen más városba költözik, tegyen kényelméért és éljen a lakókonténer lehetőségével!


kontener.lap.hu | keszhaz.lap.hu | kontenerhaz.lap.hu