Tricontrade
Kereskedőház és Tanácsadó Kft.
2040 Budaörs,
Kovács utca 9.

Tel.: +36 (1) 246 1292
E-mail: info@kontenerker.hu
Kapcsolatfelvétel
név:
e-mail:
tel. szám:
kérdés:


Skype Me™!IMPRESSZUM

Tricontrade Kereskedőház és Tanácsadó Kft.

2040 Budaörs,
Kovács utca 9.
Magyarország

Tel.: +36 (1) 246 1292
Fax: +36 (1) 246 1292

eMail: info@kontenerker.hu
Internet: www.kontenerker.hu

Joghatóság:
Fővárosi Bíróság

Cégszám:
Fővárosi Bíróság, Cg. 01-09-960071

Adószám:
23322356-2-13

Ügyvezető:
Antal Áron

Gyártó partner (Barcs Metál Kft.) ÉME engedélye:
A-154/2007

Tárhely Szolgáltató:

Cégnév: Enigma Webstúdió Bt.

Székhely Cím: 2360 Gyál, Károlyi Mihály u 101.
Posta Cím: 1576 Budapest, Pf.:77

E-mail: info@ews.hu
Telefon: +36 (70) 314-04-12

Tartalomért való felelősség

Weboldalaink tartalmát a legnagyobb odafigyeléssel hoztuk létre. Ugyanakkor a weboldalon fellelhető információk pontosságáért, teljességéért és aktuális mivoltáért nem vállalunk felelősséget, azok nem minősülnek ajánlatnak, csupán tájékoztatási célokat szolgálnak.

Mint tartalom szolgáltatók, felelősek vagyunk a saját magunk által előállított anyagokért a hatályos jogszabályok alapján. A tartalom szolgáltatók nem kötelesek figyelemmel követni a másoktól közvetített vagy mentett információkat, vagy megvizsgálni azon körülményeket, amelyek illegális tevékenységre utalnak. A tartalom eltávolítására vagy az információhoz való hozzáférés korlátozására való kötelezettségünknek az általános jogszabályok alapján eleget teszünk. Utóbbi esetben a felelősségünk csak az után áll fenn, miután tudomásunkra jut egy konkrét törvényszegés. Amint tudomásunkra jut a törvénysértés az érintett tartalmat eltávolítjuk.

Külső hivatkozásokért felelősség

Harmadik fél által létrehozott külső weboldalakra nyújtunk hivatkozásokat, olyan tartalomra amelyre nem bírunk befolyással, ezért nem vállalunk felelősséget a külső tartalomért. A vonatkozó tartalom- vagy weboldal szolgáltató a felelős minden esetben a hivatkozott oldalak tartalmáért. A hivatkozott oldalakat megvizsgáltuk törvényességi szempontból a linkek létrehozásának idején. A hivatkozások létrehozásakor nem találtunk illegális tartalmat. Folyamatos tartalmi ellenőrzése a hivatkozott oldalaknak nem lenne ésszerű, kivéve ha van egyértelmű utalás a törvények megszegésére. Amint tudomásunkra jut bármilyen említett törvényszegés eltávolítjuk az érintett hivatkozásokat.

Szerzői jogok

A weboldalt fenntartó a saját tartalmát használja és/vagy licensz mentes tartalmakat. A tartalom és a megjelenő munkák az oldalainkon, amelyeket a weboldalt működtető hozott létre, a hatályos szerzői jogi szabályok hatálya alá tartoznak. Harmadik felek általi hozzájárulást a tartalomhoz mindig feltüntetjük. Másolás, módosítás, terjesztés és bármilyen feldolgozás amely túllép a szerzői jog határain csak az illető szerző és/vagy azt létrehozó előzetes írásbeli hozzájárulásával lehetséges. A weboldal letöltése és másolat készítése kizárólag magán és nem üzleti felhasználásra engedélyezett.

Adatvédelem

Ha személyes adatokat kérünk a weboldalunkon (például név, cím, e-mail és telefonos elérhetőség), akkor ez önkéntes alapon történik, amennyiben az lehetséges. Az ajánlatok és szolgáltatások igénybevétele lehetséges személyes információk megadása nélkül is, amennyiben céges információk elegendőek. Az általunk megadott céges elérhetőségi adatok harmadik felek által történő reklám célú felhasználásához, amelyet nem igényeltünk, nem járulunk hozzá. A weboldal működtetői fenntartják maguknak a jogot, hogy jogi úton érvényesítsék akaratukat, amennyiben nem igényelt marketing anyagokat, például spam e-mail-t kapnak.

kontener.lap.hu | keszhaz.lap.hu | kontenerhaz.lap.hu